Om bureauet

Bureauet A FAIR AGENCY laver skræddersyede, kreative løsninger til dig og din forretning.

Kreativ til fingerspidserne

Med 20 års erfaring i bagagen som Art Director i Aarhus er jeg skarp til at sætte mig ind i dine problemstillinger og komme med unikke løsninger, der lever op til dine ønsker og passer dine behov.

Jeg løser mange forskellige typer af opgaver, store som små her i bureauet. Min spidskompetence er at levere kreative oplæg og løsninger. Dertil rådgiver jeg undervejs og tilbyder ligeledes at fungere som projektleder, hvis du ønsker at slippe for at hente tilbud hos trykkere og stå for bestillingerne. 

Kreativ copywriter

Sophie Frahm er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet i 2017. Siden har hun specialiseret sig i at skrive artikler og tekster, oversætte mellem engelsk og dansk, lave undertekster og PR, markedsføre på e-mail og SoMe og optage og redigere video og lyd.

Sophie er med andre ord en tosproget kommunikativ blæksprutte: der er kreativ, nysgerrig, har masser af gå-på-mod og gode idéer.

Sophie kan: kontaktes på: sophie@afairagency.dk


Besøg A FAIR AGENCYs portfolio og instagram og se eksempler på vores kreative arbejde. 
Mine kunder
Min portfolio bærer præg af min sans for æstetik, øje for detaljer og næse for grafisk design. De seneste år har jeg blandt andet lavet katalog for Labofa, logo og hjemmeside for INNO3, visuel identitet, video og SoMe for Pinpoint Biomechanics, madmagasin for Grapeland, emballagedesign for både Caïo, Flora Nilotica samt Pilu Arctic Care og m.m.
Mit bureau
Bureauet A Fair Agency har til huse i Rønde på naturskønne Djursland. Men hvis du har brug for in-house rådgivning, tager jeg hjertens gerne min værktøjskasse med ud til dig. Hvis opgaverne haster, har jeg et stærkt netværk af freelancere, som jeg samarbejder med.
Et fair samarbejde
Det er vigtigt for mig at skabe en stærk arbejdsrelation til mine samarbejdspartnere, fordi det betyder meget for mig, at vores samarbejde er fair både for dig og for mig. Derfor hedder mit reklamebureau A Fair Agency

Kontakt mig

Mangler du kreativ sparring eller søger du én til at tage hånd om din idé?
Giv mig et kald på +45 2274 4949 eller send en mail på ac@afairagency.dk – så tager vi en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.
bureauet-a-fair-agency

Creativity is intelligence having fun.

- Albert Einstein