logo til min portfolio
M I N   P O R T F O L I O

Portfolio - af Art Director, Ann-Christina Lykke

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i og lede mange spændende, kreative opgaver i løbet af min karriere som Art Director. Denne portfolio er blot et lille udsnit af alt det kreative og grafiske arbejde, jeg har lavet. Desuden indeholder min portfolio kun de opgaver, jeg har løst som selvstændig.

Udover mit eget bureau har jeg gennem 16 år arbejdet på de fire største bureauer i Aarhus. Her har jeg lavet en hulens masse seje ting. Har du lyst til at se noget af det, må du endelig sige til. Så dykker jeg ned i arkivet og finder det frem. Jeg har nemlig løst mange forskelligartede opgaver, som har krævet ekstra færdigheder ud over grafiske.

Blandt andet har jeg stået i spidsen for fotooptagelser. Jeg har koordineret store produktioner, hvilket har indebåret alt fra oplæg, booking af modeller, fotografer, stylister og makeupartister, til at finde lokationer, style miljøer, overvære fotooptagelser og vejlede undervejs, vælge billeder ud og godkende retning til billedbehandling og meget, meget mere.

Jeg brænder for den kreative proces og er mesterlig til at holde overblik og deadlines. Få syn for sagen her i min portfolio.


Vil du se mere af mit arbejde, kan du også besøge og følge min Instagram profil.

Har du lyst til at tage en afklarende samtale? Du kan kontakte mig her.