Køb 1 måneds SoMe-billedpakke og få tid til det, du er bedst til

Sæt din SoMe på autopilot
– jeg planlægger dine opslag for dig 

Vil du hellere bruge din tid på det, du er bedst til? Lad A FAIR AGENCY stå for at poste indhold på dine sociale medier. Vi laver lækre billeder og planlægger dine opslag i automatiseret program som f.eks. Later med afsæt i din unikke tone of voice og stil.
Med SoMe-pakken får du:

• redigerede billeder, der er klar til brug
• lagt ind og planlagt i et automatisk system
• definering af hashtagssæt, der passer til billederne
• alt det bedste ud af SoMe, uden at røre en finger
• mere tid til at passe din forretning og gøre det, du er bedst til
Kontakt Ann Christina Lykke og hør mere, helt uforpligtende.

Mød dine kunder, hvor de er
– på sociale medier

Sociale medier er med årene blevet mere og mere populære i Danmark: 77% af danske internetbrugere har brugt sociale medier i 2017-2018 ifølge Danmarks Statistik og Slots- og Kulturstyrelsen. Og forbruget fordeler sig således blandt internetbrugerne i alderen 16-89 år:

• 53% er på Facebook hver dag.
• 19% er på Instagram hver dag.
• 4% er på LinkedIn hver dag.

Sociale medier er fortsat meget populære i Danmark

Fælles for de forskellige platforme er, at de stadig oplever generel fremgang. Kun Facebook oplevede et lille fald i brugere, men ingen grund til alarm. Facebook er stadig den platform flest danskere bruger og er samtidigt det medie, brugerne anvender hyppigst, idet 72% brugere er online dagligt. På instagram anvender 54% af brugerne platformen dagligt.

Eftersom der er så mange danskere på sociale medier, er det et oplagt sted at være for langt de fleste virksomheder. Det handler nemlig om at møde kunderne, hvor de er.

Og i dagens Danmark, ja så er det altså i stor stil på de sociale medier. 
3 stærke grunde til at være på de sociale medier:

1) Øg kendskabet til din virksomhed

Hvis din målgruppe bruger sociale medier, så bør du også gøre det. Hvis ikke går du glip af en oplagt mulighed for at nå dine potentielle kunder. På sociale medier kan du dele budskaber med mange mennesker, og hver gang et opslag bliver kommenteret eller delt, når det ud til endnu flere, der måske ikke kendte dig eller din forretning i forvejen.  

2) Skab stærke relationer til dine kunder

På de sociale medier kan man tale direkte med sine kunder, og de kan dele, like og kommentere. Det er et unikt rum for at skabe stærke kunderelationer gennem interaktion. Og de giver dig en masse troværdighed, at dele ud og være tilgængelig. Det er noget både nye og gamle kunder kan lide og sætter pris på. 


3) Skab trafik til din hjemmeside

Øget tilstedeværelse online øger din chance for at blive fundet af dine kunder. Hvis du ikke er på sociale medier er din eneste online platform sandsynligvis din hjemmeside. Dermed gør du det meget svært for dine kunder at finde dig. SoMe kan være med til at udbrede dit kendskab og hjælpe dig nå ud til kunder, som ellers ikke havde fundet dig. 
Det er gratis at være på de sociale medier. Men det kræver både tid og opmærksomhed.

Så skal jeg gøre det for dig?

 Måske har du brug for hjælp til at komme i gang? No problem – jeg starter dine profiler for dig og poster så meget og længe, du ønsker!
Eller måske du har brug for hjælpe til at holde gang i dine profiler? Ingen alarm – jeg laver opslagene for dig og lægger en retning, du selv kan føre videre, når du igen vil overtage roret.
FÅ FLERE TIMER I DØGNET

Kender du det?

- Du har travlt i din forretning, så det er svært at finde tid til sociale medier.

- Du ved, det er vigtigt at være til stede på SoMe, men det falder dig ikke nemt.

- Du har svært ved at finde på nyt og spændende indhold at poste og skrive om.

- Du kæmper med at finde de rigtige billeder og få dem til at se super godt ud.

- Du bruger ALT for lang tid på hver enkelt opslag.

Vil du gerne have mere luft i din hverdag?

Vil du gerne koncentrere dig om at tjene penge?


Med en SoMe-pakke får du billeder til ca. 4 uger, ved f.eks. at poste 4 billeder om ugen. Det er nemlig vigtigt at have en strategi for hyppigheden af sine posts, og så holde sig til den. På denne måde får du tid til at koncentrere dig om det, du er bedst til. 
Kom ud over stepperne med SoMe

– vis verden, hvem du er!

Drømmer du om en flot instagram profil, men føler du ikke, du har tiden eller idéerne?
Måske synes du ikke, du er kreativ nok til at få det flotte udtryk frem, du havde i tankerne. Eller måske synes du, du bruger alt for lang tid på at finde ud af, hvad opslaget skal handle om, hvordan billedet skal se ud, tage det rigtige billede og billedebhandle det?
Nå ud til flere kunder 
Med tilstedeværelse på sociale medier øger du chancen for, at dine kunder finder dig.
Jeg får idéerne for dig
Jeg laver både lækre billeder og tekster, der skaber aktivitet og engagement.
Spar tid og gør det,
du er bedst til
Jeg klarer dine sociale medier, så du kan bruge din tid på at tjene penge.
Slut med at stresse over det næste SoMe-opslag
Jeg leverer 15 billeder og tilhørende hashtagssæt og sætter det op, så du hverken skal bruge tid på at finde på eller uploade.
Teksten er din egen
Når det hele er sat op til at poste automatisk, skal du blot gå ind én gang og lave tekst til alle 15 opslag på én gang.
Skab relationer til dine kunder
På sociale medier kan du tale direkte til dine kunder og gennem dialog skabe unikke relationer. Og det sælger.
3 gode grunde til at sige JA TAK til én måneds SoMe-billedpakke

1. Det er pengene værd

Du kan markedsføre dig selv, på den måde du ønsker, og så er det meget billigere end at købe for eksempel annoncer og reklame spalter. SoMe skaber trafik til din hjemmeside og fanger kunder, der måske ellers ikke havde fundet dig. Hvis du kun har en hjemmeside, er du meget svær at finde. Sociale medier øger din synlighed og er en billig og værdifuld marketingkanal.

2. Det er nemt for dig – både før og efter, jeg har været i gang

Sammen lægger vi den kreative linje med afsæt i din stil og tone of voice. Vi klargør alle billeder og planlægger det hele over en måned og poster hvert opslag for dig, så du ikke skal røre en finger. Og det gør vi, selvfølgelig så længe du ønsker det. Det eneste, du skal forhold dig til, er at skrive en lille tekst til hvert billede og så godkende. Og når du er klar på at overtage roret, sender jeg alt materialet, jeg har lavet, til dig. Derudover får du en lille vejledning til, hvordan du viderefører den linje og strategi, som er lagt. Det er derfor lige til for dig at tage over og arbejde videre.

3. Du når ud til endnu flere kunder via SoMe

77 procent af internetbrugere er på sociale medier. Derfor er der stor chance for, at din målgruppe også befinder sig der. Derfor er det vigtigt at du også er der. Ellers risikerer du ikke at nå ud til alle dine kunder. Hvis du ikke udnytter dit fulde potentiale mister du i realiteten salg.

Du får mere værdi end bare 1 måneds SoMe-billeder:

Billederne, som jeg laver, til din forretning kan du bruge mange gange og i forskellige sammenhænge. Med professionelle billeder, der er tilpasset din forretning, har du for ét billedes pris ikke bare ét billede til instagram. Det billede kan du med fordel også bruge på f.eks. Facebook og LinkedIn samt på din hjemmeside, i dine nyhedsmails og powerpoint præsentationer.
Mulighederne er altså mange – og du får stor værdi ud af hvert enkelt billede.

MOCKUPS

Mockups – hvad er det nu, det er?

En mockup er en model, der viser, hvordan et produkt kommer til at se ud. Og det ligner, at det er et ægte billede af dit produkt. 

For eksempel kan det være, at du har skrevet en e-bog, som du gerne vil vise som et produkt. Med en mockup kan man skabe et billede så det fx. ligner en trykt bog. Eller man kan sætte e-bogen ind i en iPad med et par hænder omkring, der holder den. Det kan også være, du vil have trykt dit logo på en kop for at vise, hvordan den kommer til at se ud, så folk kan se og købe den.   
Du får syn for sagen
Med mockup billeder kan jeg vise dig præcist, hvad jeg har i tankerne. Og du kan komme med målrettet feedback og rettelser.

Der findes mange af disse smukke mockups og modeller, hvor dit logo eller design kan sættes ind i. Og jeg finder de bedste til dig og dit brand og tilpasser farver og billeder, så det går i tråd med din stil.
Prisen på den store pakke med 15 billeder plus planlægning er 3.955,-
Om du har brug for 1, 3, 15 eller flere billeder og tekster, så er vi klar til at hjælpe med en skarp pris.

Vi tilbyder følgende 3 SoMe-pakker, som hver kan skræddersyes til dit behov

Sådan er processen herfra

1 billede
kr 297 pr billede
1 billede fx mockup eller produktfoto
Vi aftaler hvilken type billede du ude efter.
Det kan fx være enten:
1 mockup billede, eller
1 produktfoto, eller
1 stylet miljø (fx et flaylay der er skudt lige oppefra), eller

1. stockfoto der bliver tilpasset din business med fx dit logo og dine farver

Alle priser er eksklusiv moms

BILLEDEPAKKE m 15 stk billeder + 15 stk tilhørende tekster:
kr 4955 for 15 billeder + 15 tekster
15 lækre billeder og tekster individuelt tilpasset til dig og din business
7 billeder med citater tilpasset din business
4 mockup billeder (fx dit logo sat på en kop, eller din hjemmeside sat ind i en skærm) Billederedigeret og farvejusteret til din business
4 billeder af dine produkter, fx fotos i et lille stylet miljø, eller et flot stockfoto der tilpasses til dig, inklusiv billedebehandling og redigering. 

I denne pris indgår der 15 billedetekster til 1.500,-
(normalpris for tekst til 1 billede er 125,- dvs 15 x 125= 1.875,-)

Alle priser er eksklusiv moms


REN BILLEDEPAKKE uden tekst: SPAR 1000,- ved at vælge 15 billeder på én gang!
kr 3455 for 15 stk lækre billeder
15 x billeder
7 billeder med citater tilpasset din business
4 mockup billeder (fx dit logo sat på en kop, eller din hjemmeside sat ind i en skærm) Billederedigeret og farvejusteret til din business

4 billeder af dine produkter, fx fotos i et lille stylet miljø, eller et flot stockfoto der tilpasses til dig, inklusiv billedebehandling og redigering.
Alle priser er eksklusiv moms

Sophie-Frahm-kommunikatør
Du vil vide mere, og det vil vi også gerne.

Derfor: send dit logo på: ac@afairagency.dk og giv mig et kald på: 2274 4949 – så kan vi snakke om, hvad du søger i en SoMe-pakke og i et samarbejde, og jeg kan lære om din kerneforretning og stil.

Der er altså ingen købsknap her. Fordi SoMe-pakken skræddersyes til dig.

Vil du sætte turbo på dine sociale medier NU?

Tryk på ikonet herunder
og send os en mail
Med Ann-Christina til billedbehandlingen og Sophie til teksterne er dine SoMe-profiler i gode hænder og får et løft fra Good til Great.
FREMTID

Og når samarbejdet ophører, og du gerne vil arbejde videre med din SoMe selv?

Når du er klar på at overtage din SoMe igen, så sender vi dig først og fremmest alt det materiale, vi har lavet. Det er dit, og det skal du selvfølgelig have til fremtidig brug.

Derudover hjælper vi dig med at skabe en rutine, der gør, at du ikke kommer på bagkant med din SoMe igen. Det gør vi ved at sende dig den SoMe plan, vi har lagt for din virksomhed. Derved har du altid en plan at gå til, når du skal lave nyt indhold og så sikrer du dig, at du holder dig til den stil, der er lagt.
HJÆLP TIL AT POSTE

Har du brug for anden hjælp derefter, kan det nemt arrangeres.

Vi kan for eksempel hjælpe dig med at sætte dine posts på autopilot. Det gør vi ved at sætte dig ind i, hvordan du bruger Later, et gratis, brugervenligt program, hvori du kan forberede dine SoMe-opslag og planlægge, hvornår de skal udgives. Alt du skal gøre er at uploade billeder og tekst og vælge, hvilke dage og hvornår de skal udgives. Programmet ordner resten.

Hvis du efterfølgende ønsker sparring omkring indhold eller hjælp til billederedigering, kan det også arrangeres til en skarp pris. Vi er her for dig både før, under og efter.
Alt, hvad du har set på denne side, er SoMe billeder, jeg har lavet for forskellige kunder.
Se flere eksempler på opgaver, jeg har løst, i min portfolio her og på min instagram her.
Vi glæder os til at lave lækkert indhold til dig også
logo til min portfolio
Designet med     af Ann-Christina Lykke