Grafisk design og emballage for
Pilu Arctic Care

Grafisk design og emballagedesign for naturligt hudplejebrand fra Grønland
Pilu Arctic Care var en virkelig lækker, Grønlandsk hudplejeserie baseret på rene, naturlige, grønlandske ingredienser – bl. a. håndplukkede urter, bivoks og smeltet indlandsis.

Da jeg mødte Ivonn, grundlæggeren af Pilu Arctic Care, havde hun fået lavet et fint logo til virksomheden, som tog udgangspunkt i perlekraven på den grønlandske nationaldragt.

Jeg fik til opgave at designe emballagen til disse eksklusive cremer, der gerne skulle bygge videre på brandets og produkternes stærke forbindelse til Grønland.

Ivonn gik ikke på kompromis med de eksklusive ingredienser og ønskede et high-end look for produktserien. Således at emballagen udstråler samme høje kvalitet som produkterne samtidig med, at de skiller sig ud på hylderne i butikkerne.

Derfor faldt valget på de unikke 6 kantede æsker. Vi lavede en prægning på siderne af æsken, af omridset af Grønland, og det hele blev trykt på karton med struktur i. Den taktile fornemmelse var fin og eksklusiv, når man fik æsken i hånden. 

Udover design af emballage har jeg startet Ivonns instagramprofil, lavet visitkort, annoncer, brochurer, diverse salgsmateriale og taget forskellige livsstilsbilleder.

Af en lille iværksætter var Ivonn var den største ildsjæl, jeg har mødt, og hun var den skønneste kunde at arbejde sammen med. Desværre lagde alvorlig sygdom en stopper for hendes livsdrøm om at dele de lækre grønlandske produkter med hele verden.

Se eksempel på en lignende grafisk- og emballagedesign opgave, jeg har lavet, her.

Følg A FAIR AGENCY på Facebook her
KUNDE
Pilu Arctic Care
OPGAVER
Branding, Emballagedesign, Visitkort, Brochure, Instagramprofil
ÅR
2018